Geplaatst op woensdag 07 augustus 2024 @ 13:04 , 52 keer bekeken
Een lekkere en lichte stamppot met sla, spekjes en ei
Bereidingstijd:
Recept voor: 2 personen
1x2x3x
Schil de aardappels en snijd grote aardappels in twee of vier stukken. Kook de aardappels circa 20 minuten totdat ze zacht zijn.
Kook de eieren in circa 10 minuten hard. Laat de eieren schrikken en pel ze. Snijd de eieren daarna in partjes.
Ondertussen bak je de spekjes in een pan, zonder olie, totdat ze krokant zijn. Laat de spekjes even uitlekken op een bord met een keukenpapiertje.
Snijd de sla in stukken.
Stamp de aardappels met een snufje zout en peper, geraspte kaas en creme fraiche tot puree.
Meng de aardappelpuree met de sla en spekjes. Serveer met de partjes ei en eventueel nog een extra snufje zout en peper.
Welkom bij Clubs!
Kijk gerust verder op deze club en doe mee.
Of maak zelf een Clubs account aan:
Aanbevelingen door leden:
PraamDe club laat je de dingen des levens waar het om gaat overpijnzen
Dit is een gezellige club met mooie plaatjes..