Geplaatst op maandag 25 juli 2022 @ 13:33 , 57 keer bekeken
BENODIGDHEDEN
Rooster een handje pijnboompitten in een pan zonder olie totdat ze goudbruin zijn. Snijd ondertussen de zongedroogde tomaten en de plakjes carpaccio in stukjes. Snijd eventueel de rucola iets fijner. Zelf vinden we het wat makkelijk eten als de rucola iets fijner gesneden is, je hoeft het uiteraard niet te versnipperen. Doe de rucola in een grote kom samen met de pesto, een klein scheutje olijfolie, snufje peper en wat crema di balsamico. Meng even goed door elkaar en voeg dan de rest van de ingrediënten toe. Zelf hebben we de parmezaanse kaas geschaafd met een dunschiller in plaats van gewoon met een rasp. Net wat lekkerder voor een salade vinden we zelf. Verdeel de salade vervolgens over 4 mooie glazen en klaar.
Welkom bij Clubs!
Kijk gerust verder op deze club en doe mee.
Of maak zelf een Clubs account aan:
Aanbevelingen door leden:
PraamDe club laat je de dingen des levens waar het om gaat overpijnzen
Dit is een gezellige club met mooie plaatjes..